donderdag 7 juli 2022
FN TOP logo FN TOP add

Bosman Van Zaal gaat Canadese samenwerking aan

Bosman Van Zaal gaat Canadese samenwerking aan

Bosman van Zaal gaat een samenwerking aan met Dordt Contractors & Water Management uit het Canadese Ontario. Tijdens de GreenTech in Amsterdam, hebben CEO Marco Braam van Bosman Van Zaal en Willem Ligthart, directeur van Dordt Contractors & Water Management een samenwerkingsovereenkomst getekend. Hierin is vastgelegd dat beide partijen hun kennis bundelen om de voedsel- en sierteeltsector, de farmaceutische industrie en de agrotech bedrijven in Canada beter te kunnen bedienen.

De samenwerking heeft vooral betrekking op de kernactiviteiten water, elektra, verwarming en koeling van Bosman Van Zaal. Systemen en installaties ontwikkeld door het multidisciplinaire team van engineers in Nederland, afgestemd op de eisen en wensen van lokale markten zoals Canada. Voor deze markt wordt vanaf nu nauw samengewerkt met het team van Dordt Water Management. De uitvoering blijft geheel in handen van het Canadese bedrijf.

Dordt Water Management uit Ontario blijft het aanspreekpunt voor Canadese kwekers. Bij complexe vraagstukken wordt een multidisciplinair team samengesteld, waar ook de engineers van Bosman Van Zaal deel van uitmaken. Vervolgens gaan deze techneuten aan de slag met de vastgestelde uitgangspunten om inventieve, slimme en praktische oplossingen te vinden voor Canadese kwekers. De naam Dordt Water Management blijft voorlopig ongewijzigd en het aanbod van producten en diensten worden ook gehandhaafd. Echter, er worden wel installaties en systemen van Bosman Van Zaal aan toegevoegd om zo de Canadese kweker beter en completer te kunnen bedienen.


17-06-22 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2206PanAmericanSeedvacature


Overig nieuws2022 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS