donderdag 18 augustus 2022
FN TOP add 2208 NIMA Sierteelt Marketing Event

The Orchid Growers en PlantScout introduceren enquêtetool voor assortimentsontwikkeling

The Orchid Growers en PlantScout introduceren enquêtetool voor assortimentsontwikkeling

Tijdens de Orchid Inspiration Days heeft The Orchid Growers in samenwerking met PlantScout een enquêtetool geïntroduceerd waarmee zakelijke (eind)klanten en consumenten testvariëteiten kunnen beoordelen. Met deze input kan The Orchid Growers waardevolle inzichten opdoen en haar assortiment nog beter afstemmen op de wensen van de klant.

“Wij zijn continu bezig met assortimentsontwikkeling. Daarvoor werken wij samen met toonaangevende veredelaars en bovendien doen wij aan eigen veredeling", vertelt Eduard ter Laak. "Alleen de mooiste en sterkste variëteiten nemen wij op in ons assortiment. Zo beoordelen wij de planten op houdbaarheid, maar ook op uiterlijk kenmerken zoals bloemkleur, hoogte en aantal takken."

"Deze beoordeling doen wij via onze bril en – als je het ons vraagt – te weinig vanuit het perspectief van de zakelijke (eind)klant of consument. Terwijl zij uiteindelijk degenen zijn die de orchidee kopen. We gebruikten PlantScout al voor onze interne beoordelingen. Om ons assortiment nog beter aan te sluiten op de klantwensen, hebben wij nu samen met PlantScout deze enquêtetool ontwikkeld.”

De tool is te vinden in het inspiratiecentrum van The Orchid Growers, waar ook de betreffende testvariëteiten gepresenteerd worden. Via een QR-code worden bezoekers naar de enquête geleid, waar zij deze planten eenvoudig kunnen beoordelen via een sterrenranking.


16-06-22 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2206PanAmericanSeedvacature


Overig nieuws2022 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS