maandag 4 maart 2024
Beurs agenda sierteelt FN TOP add

Dirk Neelis van luchtvaart naar groenteveredeling bij Enza Zaden

Dirk Neelis van luchtvaart naar groenteveredeling bij Enza Zaden

De raad van commissarissen van groenteveredelingsbedrijf Enza Zaden benoemt Dirk Neelis met ingang van 1 september 2022 tot Chief Financial Officer en lid van de raad van bestuur van het bedrijf. Neelis is momenteel vice president Finance & Control bij Air France-KLM Cargo en was daarvoor CFO bij de Nederlandse luchtvaartmaatschappij Transavia. Hij behaalde zijn doctoraal Bedrijfseconomie aan de Universiteit van Tilburg. Hij heeft ook een RC, post graduate degree in Business Economics van de Vrije Universiteit in Amsterdam. 

Jaap Mazereeuw, Chief Executive Officer van Enza Zaden: "Ik ben verheugd Dirk Neelis te verwelkomen in de Raad van Bestuur van Enza Zaden. Hij brengt een brede ervaring mee van internationale bedrijven in dynamische industrieën. Zijn diepgaande kennis en inzicht uit zijn lange carrière zullen van toegevoegde waarde zijn voor het werk van de Raad van Bestuur en zullen ons helpen bij het verder uitvoeren van onze strategie en het realiseren van onze ambities. Daarnaast verwachten we dat hij ook goed zal passen in de Enza Zaden cultuur."

Neelis kijkt er naar uit om de fascinerende wereld van de groenteveredeling in te stappen en in zijn nieuwe rol verder bij te dragen aan de toekomstbestendigheid van Enza Zaden. "En aan de mooie ambitie om mensen over de hele wereld toegang te geven tot een breed scala aan gezonde groenten."

bron: Enza Zaden

 


Redactie Floranews | 15-06-22 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2301FinanceandInsurance


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS