donderdag 7 juli 2022
FN TOP add FN TOP logo

Energie en enthousiasme weer voelbaar op FlowerTrials

Energie en enthousiasme weer voelbaar op FlowerTrials

Wie deze dagen de FlowerTrials bezoekt, kan (en wil) er niet omheen: enthousiasme en energie! Zowel bij de medewerkers van de 60 deelnemende veredelaars als bij de internationale bezoekers. Na twee jaar afwezigheid is er eindelijk weer de fysieke mogelijkheid om elkaar te ontmoeten en zelf de mooiste innovaties te zien, ruiken en voelen. Het is mooi om de internationale sector weer bij elkaar te zien en de mengelmoes van alle talen weer te ervaren.

De creatieve digitale oplossingen die de sector tijdens de coronapandemie wist te vinden waren een manier om internationaal contact te kunnen houden met klanten en leveranciers. Maar uit de voelbare energie en het enthousiasme van iedereen blijkt toch wel dat er niks boven de fysieke beurzen gaat.

In het Westland, de regio Aalsmeer en het Duitse Rheinland Westfalen hebben veredelaars op 29 verschillende locaties hun deuren geopend. Ze presenteren hier hun meest actuele aanbod aan potplanten en eenjarige zomerbloeiers aan telers, groothandelaren, exporteurs en inkopers vanuit de hele wereld. De FlowerTrials zijn te bezoeken van 14 tot en met 17 juni 2022.

Hieronder een foto-overzicht van onze bezoeken aan een aantal deelnemers aan de FlowerTrials. De foto´s zijn ook te bekijken via onze social media kanalen.

 

 


Leandra de Boef | 15-06-22 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2206PanAmericanSeedvacature


Overig nieuws2022 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS