dinsdag 29 november 2022
Beurs agenda sierteelt FN TOP add

Syngenta Flowers lanceert Stars Collection

Syngenta Flowers lanceert Stars Collection

Syngenta Flowers lanceert deze week de Syngenta Flowers Stars collectie, een selectie van de beste genetica van het bedrijf. De eerste editie van de collectie omvat 19 series uit het assortiment eenjarigen, vaste planten en tweejarigen. Elke Star wordt geleverd met een exclusieve, herkenbare Point-of-Sale verpakking om de verkoop op kweker- en retailniveau te stimuleren. De veredelingsactiviteiten van Syngenta Flowers zijn gericht op het leveren van innovaties die waarde toevoegen aan de telers en de rest van de keten.

Een voorbeeld hiervan is Iberis Mermaid Lavender, een nieuwe hybride Iberis die net commercieel is gelanceerd. Deze prachtig bloeiende plant heeft alle kenmerken die men van deze vaste plant mag verwachten, met het verschil dat deze hybride Iberis geschikt is voor zomerproductie.

Marketing Communication Manager Harmke van der Plas is erg enthousiast over de lancering van de Syngenta Flower Stars: "Het is een geweldig stukje teamwork geweest tussen onze veredelaars, productmanagers, ons retailteam en salesteam om het beste uit onze veredeling te selecteren met een extra verhaal dat de consument aantrekt en onze klanten een extra verkoopboost geeft. Twee weken geleden zijn we met Iberis Mermaid op Tour geweest naar een aantal handelaren en er zullen nog vele Tours volgen. Ik nodig iedereen uit om deze week tijdens FlowerTrials onze Stars te komen bekijken en we vertellen u er graag meer over!"

Syngenta Flowers is tijdens FlowerTrials te bezoeken op de productielocatie in De Lier. 


Redactie Floranews | 14-06-22 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

21 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2022 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS