dinsdag 29 november 2022
Beurs agenda sierteelt FN TOP add

Anouk geeft ja-woord op Malieveld onder bloemenboog van witte hortensia’s en rozen

Anouk geeft ja-woord op Malieveld onder bloemenboog van witte hortensia’s en rozen

Anouk geeft ja-woord op Malieveld onder bloemenboog van witte hortensia’s en rozen
Afgelopen zaterdag, 11 juni, is zangeres Anouk tijdens haar concert op het Malieveld in Den Haag in het huwelijk getreden met Dominque Schemmekens. Onder toeziend oog van 40.000 fans werd hiervoor een, door LM Flower Fashion Productions gemaakte, prachtige bloemenboog het podium opgereden, gemaakt van witte rozen en hortensia’s.

Still uit video publiek

“Mag ik jou wat vragen over bloemen”… zo werd LM Flower Fashion Productions persoonlijk benaderd door zangeres Anouk. Gedurende de gesprekken die daarop volgden werd het duidelijk dat er iets heel bijzonders gerealiseerd moest gaan worden voor haar huwelijk met Dominique.

Terwijl het concert nog in volle gang was, verdween Anouk van het podium. De grote bloemenboog werd het podium opgereden en het favoriete nummer van het bruidspaar, “You Know My Name”, door de Amerikaanse zangeres Michelle David gezongen, hulde het Malieveld in gospelsferen. Tijdens dit nummer kwamen bruidegom Dominique en de kinderen Benjahmin, Elijah, Phoenix, Jesiah, Sion en Jelizah, het podium op, allemaal in wit gekleed. Tegen alle verwachtingen in verscheen de prachtige bruid toch in een witte jurk en een sluier.

  

Met zichtbare emoties legden Anouk en Dominique hun beloftes af waarna ze elkaar vol overtuiging het ja-woord gaven. Onder luid gejuich van het publiek schuift het bruidspaar elkaar de ringen om en zijn officieel getrouwd. De ceremonie eindigde met een spectaculaire vuurwerkshow. De bloemen werden weer van het podium afgereden en herschikt voor het besloten intieme feest dat backstage gehouden werd na het concert. Anouk maakte haar concert af in haar trouwjurk.

Nieuwsberichten over het huwelijk met foto’s en video’s waarop de bloemenboog goed te zien is verschenen vanaf zaterdagavond volop in de media. Meer exclusieve huwelijksfoto’s van Anouk en Dominique en hun eerste interview samen als pasgetrouwden zijn te vinden in de aankomende Vogue-special ‘The Wedding Album’ dat 30 juni verschijnt.

De bloemenboog is mogelijk gemaakt door LM Flower Fashion Productions, Hydrangeaworld, C.Kralt Flowerexport en het flower fashionable team dat speciaal voor deze gelegenheid werd samengesteld: Marc Knijnenburg, Max van Vuuren, Lissa de Man, Ronald Remmerswaal, Marleen Huurman, Tineke Remmerswaal, Marit Zandbergen en Franklin Remmerswaal. 


Leandra de Boef | 13-06-22 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

21 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2022 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS