zondag 21 juli 2024
FN TOP add Beurs agenda sierteelt

Nieuwe Head of Commercial Operations bij Beekenkamp

Nieuwe Head of Commercial Operations bij Beekenkamp

Marja Vonk Noordegraaf is de nieuwe Head of Commercial Operations Europe bij Beekenkamp. Daarnaast blijft ze het verkoopteam voor heel Europa aansturen, waaronder ook de agenten en de klantenservice van Beekenkamp Plants Ornamentals. Tevens geeft Vonk Noordegraaf nu leiding aan het Product Managementteam.

Sirekit Mol is Head of Commercial Operations RoW en blijft Head of Marketing voor Beekenkamp Plants en Head of Commercial Operations North America. In haar nieuwe rol als Head of Commercial Operations RoW is zij eindverantwoordelijk voor alle commerciële activiteiten buiten Europa, waaronder Noord-Amerika, Azië en de rest van de wereld. 

Nieuwe Head of Commercial Operations Beekenkamp sierteelt_Floranews

"Met de ervaring en bewezen staat van dienst die Sirekit en Marja binnen onze sector en ons bedrijf bezitten, ben ik blij hen aan boord te hebben als leden van het strategisch managementteam", vertelt Marc Driessen, CEO van Beekenkamp Plants Ornamentals. "Ik ben ervan overtuigd dat deze wereldwijde verandering in onze organisatie zal bijdragen aan het versterken van onze positie in de markt en Beekenkamp in staat zal stellen om klanten en partners nóg beter van dienst te zijn." 


Redactie Floranews | 07-06-22 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2301FinanceandInsurance


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS