dinsdag 29 november 2022
Beurs agenda sierteelt FN TOP add

Bloembollen- en vasteplantenvakblad Greenity verder onder uitgeverij Hortipoint

Bloembollen- en vasteplantenvakblad Greenity verder onder uitgeverij Hortipoint

Bloembollen- en vasteplantenvakblad Greenity gaat verder onder uitgeverij Hortipoint. Dat hebben de uitgevers CNB en KAVB met de stichting Hortipoint afgesproken. De komende tijd wordt de uitgave van het vakblad verplaatst van Lisse naar Leiden. Greenity komt voort uit KAVB-blad Bloembollencultuur en CNB-magazine MarktVisie. Het ontstond in november 2017, als nieuwe versie van BloembollenVisie dat ook door KAVB en CNB werd uitgegeven.

Volgens uitgevers KAVB en CNB kan Hortipoint van Greenity een toekomstbestendig blad maken en is de digitalisering efficiënter aan te pakken. "Continuïteit van vaknieuws voor de bloembollen- en vasteplantensector vinden we belangrijk", geeft KAVB-directeur en uitgever Prisca Kleijn aan. "We zien dat Hortipoint voor haar bladen al een digitaliseringsslag heeft gemaakt en dat biedt Greenity nieuwe mogelijkheden", zegt uitgever en CNB-directeur Leo van Leeuwen.

Volgens hoofdredacteur Hans van der Lee van Greenity blijft onafhankelijk vaknieuws voor de sector met de overname gegarandeerd. "En iedere twee weken op de mat. Voor lezers en adverteerders verandert er dus bijna niets." Uiterlijk 1 januari 2023 wordt Greenity in een nieuwe vorm gepresenteerd.


Redactie Floranews | 07-06-22 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

21 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2022 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS