donderdag 18 augustus 2022
FN TOP add 2208 NIMA Sierteelt Marketing Event

Gerberacollectief tevreden over start 2022

Gerberacollectief tevreden over start 2022

Gerberacollectief Coloured by Gerbera kijkt terug op een succesvolle start van 2022. De zogeheten april campagnes zijn volgens het collectief succesvol geweest. Ook dit jaar heeft het er met spetterende campagnes onder de noemer "gerbera verrast altijd" voor gezorgd dat letterlijk niemand om de gerbera heen kan.

Traditiegetrouw wordt hier na afloop op teruggeblikt om resultaten te bespreken Coloured by gerbera spreekt van een succesvolle start van 2022 waarin op een inspirerende manier de belangrijkste doelgroepen bereikt en geïnspireerd werden. De generieke promotie voor de gerbera richtte zich specifiek op de doelgroepen exporteur, groothandel, bloemist en consument.

Exporteurs door heel Nederland werden verrast met een unieke giftbox met waardevolle content om de klant verderop in de keten te inspireren met de veelzijdigheid van de gerbera. Met een fraai vormgegeven inspiratieboek boordevol prikkelende fotografie laat het collectief zien dat er, welke stijl er ook geambieerd wordt, altijd een gerbera is die daarbij past. Bovendien bevat de giftbox een USB stick én een QR-code waarmee de mooie fotografie te downloaden is. Dat deze giftbox bijzonder goed ontvangen werd is te merken aan het aantal aanvragen voor extra giftboxen en de vele downloads via de QRcode.

Miljoenen consumenten in ban van gerbera

De shopperactivatie campagne die Coloured by Gerbera draaide met Jumbo Supermarkten is er een voor in de boeken. Met een online en offline bereik van letterlijk een paar miljoen consumenten kunnen we wel spreken van veel liefde voor de gerbera. De speciale weekendboeketten die gedurende de campagne bij Jumbo te koop waren, zijn in grote getale verkocht. De sympathieke uitdeelactie van 100.000 enkele gerbera\'s aan winkelend publiek zorgde bovendien voor veel blije gezichten.

 

Bloemisten

Een wervelende online campagne op de social media kanalen van Coloured by Gerbera zorgde ervoor dat ook bloemisten niet om de gerbera heen konden. Prachtige fotografie waarin bloemisten geïnspireerd werden zorgde voor veel reacties en nieuwe fans.

 

Hoge verwachting rest 2022

Een succesvolle start van het jaar zorgt natuurlijk voor een hoge verwachting. Het collectief van alle 40 Nederlandse gerberatelers en veredelaars is ervan overtuigd ook dit najaar weer op een creatieve manier te verrassen.


03-06-22 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2206PanAmericanSeedvacature


Overig nieuws2022 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS