donderdag 18 augustus 2022
FN TOP add 2208 NIMA Sierteelt Marketing Event

FloraHolland verhoogt tijdelijk minimale koopgrootte op klokken Aalsmeer

FloraHolland verhoogt tijdelijk minimale koopgrootte op klokken Aalsmeer

Royal FloraHolland verhoogt tijdelijk de minimale koopgrootte op de klokken van Aalsmeer. Het ziet zich hiertoe genoodzaakt dankzij het aanhoudende hogere volume klokkarren en het structurele tekort aan logistiek medewerkers. "Dit doen we boven op het actieprogramma dat is gericht op personele inzet, zoals de wervingscampagne en vergroting van de inzet van piekhulpen", meldt de veiling op haar website.

De veiling verhoogt de minimale koopgrootte vanaf vrijdag 3 juni van één naar twee fusten. Het doel van deze extra maatregel is om de kloklogistiek betrouwbaar en voorspelbaar te houden voor kopers en het realiseren van beoogde eindtijden. De veilingmeester kan bij niche en/of kleine aantallen zelf afwijken van deze tijdelijke maatregel, indien hij/zij dit commercieel verantwoord acht. De maatregel geldt volgens FloraHolland niet voor klokvoorverkoop.

Na invoering en evaluatie van de extra maatregel in Aalsmeer zal besloten worden over eventuele invoering in Naaldwijk. De veiling laat weten de extra maatregel niet in Rijnsburg in te voeren. 


Redactie Floranews | 31-05-22 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2207Flamingovacature


Overig nieuws2022 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS