donderdag 7 juli 2022
FN TOP add FN TOP logo

Een kijkje op de Floriade #fotoreportage

Een kijkje op de Floriade #fotoreportage

Eens in de 10 jaar komen alle tuinbouwgrootheden samen op de wereldtuinbouwtentoonstelling Floriade Expo. Dit keer is Almere de plek waar je bijvoorbeeld oplossingen ontdekt die onze steden leuker, mooier en duurzamer kunnen maken. 

In een wereld waar natuur vaak plaats moet maken voor beton, glas en staal, is de tuinbouw de sleutel naar een leefbare wereld. De helden in de tuinbouw, van hovenier tot chrysantenteler, van paprikateler tot technicus in de kas, krijgen een podium tijdens Floriade Expo 2022.

Binnen het thema ‘Growing Green Cities’ tonen meer dan 400 nationale en internationale deelnemers hun nieuwste groene uitvindingen, oplossingen en toepassingen. Van hypermoderne zonnedakpannen tot verbazingwekkende verticale geveltuinen en van de beste manieren om tomaten te kweken tot de nieuwste snoeitechnieken.

Los van alle inspirerende snufjes en innovaties kun je ook gewoon heerlijk genieten van al de natuurlijke pracht en praal op het terrein, van de vele in-bloei-staande tuinen.

Bekijk hieronder onze fotoreportage van een bezoek aan de Floriade Expo 2022.

foto's: Hans Korbee 

 


Leandra de Boef | 30-05-22 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2206FleuroStaravond


2022 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS