donderdag 18 augustus 2022
2208 NIMA Sierteelt Marketing Event FN TOP add

Kwekers kijken uit naar Kom in de Kas

Kwekers kijken uit naar Kom in de Kas

Het is bijna zo ver en de kwekers kijken er naar uit: In 12 regio’s in Nederland, zetten op 11 en/of 12 juni 2022 in totaal bijna 70 kwekers de deuren van de kas open. Tijdens het jaarlijkse evenement Kom in de Kas kan iedereen kennis komen maken met de innovatieve en belangrijke glastuinbouwsector. Na twee jaar afwezigheid door corona, zijn kwekers en medewerkers er weer klaar voor om hun verhaal te kunnen vertellen.

Tijdens het grootste publieksevenement van de glastuinbouwsector kunnen bezoekers ontdekken welke bijdrage de sector levert aan hun leven, welke mooie producten er worden gekweekt en kunnen ze een kijkje nemen achter de schermen om te zien welke technieken en innovaties worden toegepast. 

Ook is er aandacht voor opleidingen en werken in de glastuinbouw. In de regio’s Aalsmeer, Arnhem Nijmegen, Bommelerwaard, Emmen, Koekoekspolder (IJsselmuiden), Voorne Putten en Westland worden in samenwerking met Kasgroeit werkpleinen ingericht. Hier krijgen bezoekers informatie over vakgerichte opleidingen, welke functies er zoal zijn in de sector en is er een overzicht van openstaande vacatures bij bedrijven in de regio.

Kom in de Kas wordt mede mogelijk gemaakt door Glastuinbouw Nederland, GroentenFruit Huis, Royal FloraHolland, Plantion, Interpolis en Rabobank.

fotocredit: Rolf van Koppen via Kom in de Kas


Leandra de Boef | 30-05-22 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2207PlantariumGroenDirekt


Overig nieuws2022 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS