woensdag 27 september 2023
FN TOP add Beurs agenda sierteelt

Internationale sierteeltdames van The Ladies Circle komen samen tijdens Greentech

Internationale sierteeltdames van The Ladies Circle komen samen tijdens Greentech

Tijdens de Greentech organiseert The Ladies Circle op dinsdag 14 juni een event waarbij het de (toekomstige) vrouwelijke leiders motiveert hun leiderschap te ontwikkelen. The Ladies Circle is een netwerk van dames dat vrouwelijk leiderschap stimuleert in de sierteelt. Zij zijn ervan overtuigd dat juist de verrassende, andere benaderingen van vrouwen bijdragen aan een breder perspectief voor de ontwikkelingen van de sector.

In een middagprogramma komen twee inspirerende gastsprekers van buiten de sector aan het woord over het ontwikkelen van leiderschapseigenschappen onder de titel ‘Magic happens when you connect’. 

Julia Djarova, directeur Ernst & Young deelt haar passie over het coachen van bedrijven in hun ontwikkeling. Hierbij haalt ze feiten en cijfers naar boven over betere prestaties van bedrijven die een balans hebben tussen mannelijk en vrouwelijk management.

Nicole Edelenbos - bekend als bestuurder van Nederlandse betaaldvoetbalclubs - wijst ons op de belangrijke vrouwelijke eigenschappen binnen mannelijke, dominerende werkculturen en vertelt over haar initiatief ‘Future Female Leaders’, voor het ondersteunen van de ontwikkeling van jonge vrouwelijke professionals.

Het event vindt plaats op dinsdag 14 juni vanaf 14:30 uur tijdens de Greentech Amsterdam. Ambitieuze sierteeltdames kunnen zich hier registreren.


Redactie Floranews | 30-05-22 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2301FinanceandInsurance


Overig nieuws2023 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS