dinsdag 29 november 2022
Beurs agenda sierteelt FN TOP add

Felix Schlösser nieuwe Head Marketing EAME van Syngenta Flowers

Felix Schlösser nieuwe Head Marketing EAME van Syngenta Flowers

Syngenta Flowers Felix Schlösser benoemt tot Hoofd Marketing EAME. Schlösser bekleedde eerder de functie van Sales Unit Manager Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland (DACH). Hij brengt praktische ervaring en kennis in zowel marketing als verkoop in het marketingteam. Schlösser ondersteunt de focus van het bedrijf op groei en innovatie in de afgelopen jaren en een nieuwe 15-jarige strategische roadmap om telers verder te helpen succesvol te zijn, nu en in de toekomst.

Zijn marketingachtergrond begint op de KEDGE business school waar hij zich specialiseerde in marketing management. Daarna werkte hij in verschillende functies in brand en portfolio management van de fast moving consumer goods industrie en nu, sinds 2020, Syngenta Flowers. "Ik ben nu nog enthousiaster omdat mijn nieuwe rol mij in staat stelt om de implementatie van ons onlangs gepresenteerde 15-jarig strategisch plan te stimuleren, waarbij ik een belangrijke bijdrage mocht leveren. Deze kans biedt mij de mogelijkheid om mijn strategische kennis uit andere sectoren te combineren met mijn marktkennis als voormalig sales manager. Ik kijk ernaar uit om deel uit te maken van een ervaren marketingorganisatie en een sterk managementteam", vertelt Schlösser over zijn overstap naar marketing.

De onlangs nieuw aangetreden Global Head of Marketing Emily Mason is er blij mee Schlösser als aanvulling in het team te hebben. "We zullen samenwerken om een brug te slaan tussen de regio's en middelen aanwenden om nieuwe producten wereldwijd te lanceren, waarbij we ervoor zorgen dat ze geschikt zijn voor elke unieke regionale markt", vertelt Mason. Ze vervolgt: "Felix' operationele bedrijfsinzicht binnen Syngenta is een aanwinst, hij heeft een uitstekende productkennis en fit. Zijn verkoopervaring zal er zeker aan bijdragen dat de band van het marketingteam met hun publiek zal verbeteren, zodat de teler duidelijk in beeld is." 


Redactie Floranews | 27-05-22 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

21 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2022 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS