maandag 6 februari 2023
Beurs agenda sierteelt FN TOP add

Kolster lanceert Magical Garden Plants tijdens Open Dagen

Kolster lanceert Magical Garden Plants tijdens Open Dagen

Kolster in Boskoop organiseert van 13 tot en met 17 juni Open Dagen. Voor de veredelaar worden het bijzondere dagen, want het label Magical Garden Plants wordt tijdens de Open Dagen gelanceerd. Het nieuwe label omvat een zeer uitgebreid assortiment tuinplanten inclusief marketingconcept, van de makers van Magical Hydrangea.

Bloeiende planten, planten met bessen in allerlei kleuren en groenblijvers zorgen samen voor een jaarrond magisch uitzicht. Uniek is bovendien het meegeleverde marketingconcept. Denk hierbij aan plantenlabels, covers en ander verkoopondersteunend materiaal. Maar ook een eenduidige uitstraling op Instagram, Facebook en LinkedIn.

Magical Hydrangea Kolster_FloranewsNaast de Magical Garden Plants zijn ook de vertrouwde snijheesters en het Danziger assortiment te bewonderen. Bovendien wordt het volledige Hydrangea macrophylla assortiment tijdens de open dagen voor het eerst gepresenteerd onder de vlag van HOKO Breeding, the hydrangea creators. Dit is een krachtenbundeling van Horteve Breeding en Kolster b.v. met een uitgebreid en hoogwaardig hydrangea macrophylla assortiment. Magical Hydrangea is een van de bekende merken uit deze samenwerking. Tijdens de open dagen toont HOKO breeding naast het bestaande assortiment, de succesvolle concepten én de nieuwste beloftes binnen de populaire hortensiacategorie. Bovendien tonen ze een gloednieuw concept met unieke eigenschappen die vanaf 2023 de markt zal betreden.

De Open Dagen zijn te bezoeken op 13 tot en met 17 juni van 10.00 tot 17.00 uur. Locatie: Rijneveld 122a in Boskoop.

 

 


Redactie Floranews | 25-05-22 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2301DutchGreenroof


Overig nieuws2023 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS