vrijdag 1 december 2023
Beurs agenda sierteelt FN TOP add

Hoe gaat het nu met.... Kitty de Bruyn

Hoe gaat het nu met.... Kitty de Bruyn

In onze rubriek “Hoe gaat het nu met…?” laten we sectorgenoten aan het woord, die eerder “De 5 vragen aan…“ beantwoord hebben of op een andere manier bij ons in het nieuws geweest zijn. Ze zijn of een andere weg ingeslagen, of hebben sinds die tijd iets meegemaakt dat een enorme impact gemaakt heeft. Hoe gaat het nu met ze en wat zijn ze gaan doen?

Het is al een tijdje geleden dat we Kitty de Bruyn spraken voor “De 5 vragen aan…”. 6 mei 2016 om precies te zijn. Kitty was op dat moment Market Manager Fair Flowers Fair Plants bij MPS. Ze droomde van om duurzaamheid dusdanig op de kaart te krijgen, dat haar baan 10 jaar later overbodig zou zijn. Bijna 6 jaar later zijn wij heel benieuwd hoe het nu met haar gaat, wat ze zoal doet en welke gebeurtenis de grootste impact op haar leven heeft gemaakt.

Wat doe je nu?

Ik ben sinds oktober 2020 marketing manager bij Kolster B.V. In deze functie houd ik me onder andere bezig met de uitwerking van het concept Magical Garden Plants. Na een zorgvuldige voorbereidingsperiode, zal dit label half juni gelanceerd worden tijdens onze open dagen. Deze zijn van 13 – 17 juni 2022.

Zes jaar geleden spraken we met je over het maken van de verbinding tussen de verschillende schakels in de bloemen- en plantensector. En dat jouw missie pas geslaagd was als er successen uit die verbinding volgden. Hoe sta je daar nu in je huidige functie in?

Die wijze van werken werkt nog steeds. Al werk ik nu bij een andere schakel in de keten, ook hier is het maken van verbindingen en slim samenwerken een groot speerpunt. Vanuit deze schakel bekijk je de keten weer vanaf een andere kant en dat werkt zeer verfrissend. Al zetten we nu bewuster en op geplande momenten de stappen naar andere ketenschakels. Alles moet kloppen, zodat we een duurzame relatie opbouwen. Alleen dan wordt iedere ketenschakel een winnaar.
Uiteraard is duurzaam werken ook nu een issue. Alle veredeling bij Kolster B.V. gebeurt zonder enige gewasbeschermingsmiddelen. Zo ontwikkelen we de beste en gezondste planten.

Magical Geranium_Kolster

Hoe kijk je terug op de afgelopen 6 jaar?

Leerzaam en waardevol. Mijn functie bij MPS hield op met bestaan. Na een periode werkzaam te zijn in een totaal andere branche, kwam de sierteelt toch weer voorbij. Kolster B.V. is zo’n veelzijdig en fascinerend bedrijf, dat ik deze kans met beide handen heb aangepakt. Zij pakken het anders aan dan anders en dat pakt succesvol uit.

Welke gebeurtenis heeft de afgelopen periode de grootste impact op jouw leven gemaakt?

Dat zijn meerdere gebeurtenissen, maar de mooiste om te noemen is toch wel mijn zoon van 11, die racet op het circuit en deelneemt aan de MiniGP. Eind april was zijn eerste officiële wedstrijd, voorafgaand aan het weekend van de World Super Bike. De aankleding en aandacht voor deze jongens was fantastisch. Ik heb dit zelf natuurlijk alleen vanaf de zijlijn meegekregen, maar wat was het geweldig om mijn zoon zo te zien stralen. Dit is zijn jongensdroom! En ja, natuurlijk geniet ik daar van!

Scott MiniGP motorsport_Floranews

Wat zijn jouw dromen?

Mijn dromen op zijn zakelijk gebied zijn eenvoudig. Voor het Magical Garden Plants verhaal wil ik uiteindelijk de tafels bij de tuincentra kunnen vullen met de ruim 110 verschillende tuinplanten die jaarrond elke tuin magical maken. Van groenblijvers, tot voorjaarsbloeiers, zomerbloeiers, herfstbloeiers en bessen. Jaarrond gebeurt er iets magisch in jouw Magical Garden! De planten kunnen afgestemd worden op jouw favoriete tuinkleuren. Dit alles natuurlijk met een complete marketingbegeleiding voor de kwekers en POS materiaal voor tuincentra. Dit is het einddoel, deze stappen zullen gefaseerd ingevoerd worden.

En op persoonlijk gebied? Naast deze baan heb ik nog een praktijk. Deze combinatie is top. De uitdaging en het regelen van alle marketingzaken tegenover het werken met mensen en met intuïtie zorgt voor een fijne balans op werkvlak. De droom is om werk en privé in een optimale balans te krijgen. Dat lukt vaak maar ook wel eens niet.

Bron: www.Floranews.com
Leandra de Boef | 24-05-22 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2301FinanceandInsurance


Overig nieuws2023 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS