zondag 26 maart 2023
Beurs agenda sierteelt Nima Sierteelt Marketing Event topbanner

Team van Syngenta Flowers kijkt uit naar FlowerTrials

Team van Syngenta Flowers kijkt uit naar FlowerTrials

Het team van Syngenta Flowers kan bijna niet wachten tot het 14 juni is. Het is blij dat het  tijdens de FlowerTrials dit jaar weer de kans krijgt om het volledige assortiment, noviteiten en nog veel meer aan de sector te kunnen laten zien. Van 14 tot en met 17 presenteert Syngenta Flowers haar laatste innovaties en toekomstige ontwikkelingen in pot- en perkplanten op haar locatie aan de Noord/Lierweg in De Lier. Het thema van dit jaar is Blooming Brightly, omdat niet alleen de producten in bloei staan, maar ook de mensen erachter enthousiast zijn om te laten zien waar ze trots op zijn.

FlowerTrials_SyngentaFlowersFlowerTrials 2019 - foto L de Boef

In totaal zal het veredelingsbedrijf ongeveer 900 planten laten zien. Ook wordt er gefocust de delen van het assortiment die goed aansluiten bij de huidige markttrends: Heat Lovers, het Bestuivervriendelijk Assortiment en MultiColours. Daarnaast is er speciale aandacht voor digitale tools om de keten van dienst te zijn, zoals de fotobibliotheek met duizenden technische en lifestyle beelden en de nieuwe besteltool myFiora.

Ook Olivier Clisson, Hoofd Sales voor Europa, kijkt ernaar uit om ook dit jaar weer in groten getale klanten en partners uit de branche te munnen ontmoeten: "De wereld om ons heen verandert snel, dit zorgt voor grote uitdagingen waar we als sector allemaal mee te maken hebben. FlowerTrials is een geweldige kans om te laten zien hoe we telers kunnen ondersteunen met veerkrachtige genetica, klantgerichte digitalisering en aansprekende marketingprogramma's. We kunnen echt niet wachten om al onze zakenpartners te ontmoeten."

 


Redactie Floranews | 18-05-22 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Floranews tussen


Overig nieuws2023 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS