zondag 26 maart 2023
Nima Sierteelt Marketing Event topbanner Beurs agenda sierteelt

Genomineerden GreenTech Innovation Awards 2022 bekendgemaakt

Genomineerden GreenTech Innovation Awards 2022 bekendgemaakt

De organisatie van de GreenTech heeft de genomineerden voor de GreenTech Innovation Awards 2022 bekendgemaakt. De exposanten hebben 31 innovaties ingediend, waaruit blijkt dat de sector volop in beweging is.

De jury heeft uit alle inzendingen 5 genomineerden geselecteerd in 2 categorieën; 'Innovatie' en 'Concept'. In de categorie Innovatie zijn genomineerd: Organifarms GmbH - Berry, LetsGrow met de HortiFootprint Calculator en Biobest met het Micromus-Systeem. In de categorie Concept zijn de genomineerden Certhon met Gronos en wederom Biobest, maar dit keer met de Trap-Eye. 

"Dit jaar ontvingen we inzendingen met een grote verscheidenheid, wat spannend is om te zien na de afgelopen uitdagende jaren. Als jury hebben we specifiek gekeken naar biologische-, productie- en digitaliseringstechnologieën. Een selectie hiervan is genomineerd voor de Innovatie- en Conceptprijs", aldus Liselotte de Vries, voorzitter Innovation Awards Jury, TU Delft AgTech Institute.

De winnaars zullen tijdens de opening van de beurs op de eerste dag bekend worden gemaakt. De 5e editie van GreenTech Amsterdam vindt plaats van 14 - 16 juni in RAI Amsterdam.

 


16-05-22 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Floranews tussen


Overig nieuws2023 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS