donderdag 18 augustus 2022
FN TOP add 2208 NIMA Sierteelt Marketing Event

Ann Jennen is de nieuwe Secretary General van Fleuroselect

Ann Jennen is de nieuwe Secretary General van Fleuroselect

Ann Jennen is de nieuwe Secretary General van Fleuroselect. Ook blijft zij verantwoordelijk voor de marketing en communicatie van de organisatie. Jennen neemt de functie over van Sally van der Horst, die onlangs haar 30-jarige dienstverband bij Fleuroselect vierde.

Van der Horst blijft een belangrijke rol spelen binnen het secretariaat, maar heeft aangegeven in de aanloop naar haar pensioen minder te willen werken. “Na 30 jaar bij de organisatie werkzaam te zijn, doe ik een stap terug om in de aanloop naar mijn pensioen een nieuwe balans tussen werk en privé te vinden. Ik blijf weliswaar actief bij de organisatie betrokken, maar kijk er ook naar uit om meer tijd met mijn gezin door te brengen.

Jennen en Van der Horst werken 10 jaar samen bij Fleuroselect en hebben een uitstekende werkrelatie opgebouwd. "Ik heb er alle vertrouwen in dat zij het als nieuwe Secretary General uitstekend zal doen. Ik verheug me erop om haar en de organisatie met mijn expertise parttime te ondersteunen.”

“Ik ben zeer vereerd dat onze Raad van Bestuur mij de rol van Secretary General heeft aangeboden. Ik ben mij ervan bewust dat de lat bijzonder hoog ligt en ik ben Sally en onze leden erg dankbaar voor alle waardevolle inzichten die ze mij de afgelopen 10 jaar hebben gegeven. Dankzij mijn professionele marketing-achtergrond en solide internationale netwerk, denk ik dat ik over voldoende vaardigheden beschik om het secretariaat met succes te kunnen leiden. Ik kijk ernaar uit om samen met het team, onze Raad van Bestuur en de leden te blijven werken aan het verder verbinden, promoten en versterken van de sierteeltsector”, aldus Jennen over haar benoeming.

Karol Pawlak, Fleuroselect-voorzitter: “We zijn dankbaar voor de jaren waarin Sally het secretariaat met succes heeft geleid. We hebben alle begrip voor haar wens om de prioriteiten in haar leven anders te organiseren en wij ondersteunen haar daarin. Sally en Ann zijn de afgelopen 10 jaar een uitzonderlijke tandem geweest. De Raad van Bestuur stemde unaniem in om Ann deze functie aan te bieden. Met haar gedegen marketingexpertise en uitstekende netwerkvaardigheden heeft ze alles in huis om de organisatie succesvol naar een duurzame en bloeiende toekomst te leiden.”


Redactie Floranews | 10-05-22 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2207Flamingovacature


Overig nieuws2022 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS