maandag 4 december 2023
Beurs agenda sierteelt FN TOP add

Cor Bremmer Head of Commerce bij ErfGoed

Cor Bremmer Head of Commerce bij ErfGoed

Cor Bremmer is aangesteld als Head of Commerce bij ErfGoed. In zijn nieuwe rol zal Bremmer leiding gaan geven aan het wereldwijde sales/marketing en development team van ErfGoed. Bremmer was eerder commercieel directeur bij Beekenkamp. Geboren in een tuindersfamilie, was Bremmer voorbestemd voor een carrière in de tuinbouw. Hij volgde een opleiding gerelateerd aan de tuinbouw en bouwde zijn ervaring op in de boomkwekerij en uitgangsmateriaal van chrysanten, potplanten en perkgoed.

De persoonlijke missie van Bremmer is altijd geweest om telers te voorzien van de beste kwaliteit jonge planten. In zijn meest recente functie bij Beekenkamp had hij de verantwoordelijkheid voor verkoop, marketing en productontwikkeling en introduceerde hij Beekenkamp als innovatieve veredelaar. Ook vergrootte hij het marktaandeel wereldwijd en heeft hij Beekenkamp op de kaart gezet in de Noord-Amerikaanse markt.

"Met zijn achtergrond, expertise en netwerk in de sector, brengt Cor grote waarde toe aan het managementteam van ErfGoed. Bovendien zullen onze klanten daar profijt van hebben op het gebied van het leveren van de beste oplossingen en het koesteren en leiden van hun zakelijke kansen."


Redactie Floranews | 16-05-22 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2301FinanceandInsurance


Overig nieuws2023 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS