maandag 4 december 2023
FN TOP add Beurs agenda sierteelt

Freek Tromp nieuw Hoofd Tropicals bij Dümmen Orange

Freek Tromp nieuw Hoofd Tropicals bij Dümmen Orange

Freek Tromp is het nieuwe hoofd van de Business Unit Tropicals bij Dümmen Orange. Hij volgt in deze functie Wander Tuinier op. Tromp zal de verantwoordelijkheid op zich nemen voor de uitvoering van de wereldwijde strategie en het stimuleren van verdere groei in de Tropicals-business.

Wander Tuinier heeft ervoor gekozen om zijn rol als hoofd Business Unit Tropicals neer te leggen en de commerciële verantwoordelijkheid voor Europa en Azië op zich te nemen. Dit zou beter aansluiten bij zijn persoonlijke en professionele ambities.

Tromp was voorheen hoofd van Quick Plug, het bedrijf van Dümmen Orange dat substraten voor jonge planten ontwikkelt en produceert. "Freek heeft een bewezen staat van dienst als succesvol Business Unit-hoofd en we zijn erg blij hem opnieuw in deze rol te mogen verwelkomen bij Tropicals", zegt Keith Cable, President Americas bij de veredelaar. "Zijn managementachtergrond en zijn strategische en operationele ervaring vormen een prima match met onze ambities in dit segment."

"Dit is een fantastische kans om mijn ervaring als Business Unit-hoofd te combineren met de ambitieuze agenda van Dümmen Orange in de Tropicals-business", aldus Tromp. "Ik deel volledig het geloof in de kracht van geavanceerde veredelingstechnologie om innovaties te stimuleren, en ik zie ernaar uit om samen te werken met onze vele Tropicals-klanten over de hele wereld."


03-05-22 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

23 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2023 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS