zondag 26 maart 2023
Beurs agenda sierteelt Nima Sierteelt Marketing Event topbanner

Holland Dahlia Event 2022

Holland Dahlia Event 2022

Het zesde Holland Dahlia Event vindt dit jaar plaats. Van woensdag 7 tot en met vrijdag 9 september 2022 is op aantal bezoeklocaties in de regio Lisse een breed assortiment Dahlia's te bewonderen. Ze zijn te zien bij Kasteel Keukenhof, CNB Showtuin / De Tulperij, FBT Showtuin / The Tulip Barn, Showtuin Henk van Eeuwijk en bij Fred. De Meulder Export B.V.

Zo is bij Kasteel Keukenhof deze zomer een vernieuwde dahlia opplant te zien in de tuin van het kasteel en in de ommuurde tuin van het Frederik’s Hof. Tijdens de dagen van het Holland Dahlia Event zijn dahlia objecten te zien, die gemaakt worden door studenten van het Clusius College Alkmaar afdeling Bloem & Design. Dit jaar is het thema van deze objecten “The Art of Dahlia”.

Ook worden dit jaar een aantal grote dahlia mozaïeken in de kasteeltuin gepresenteerd. Aansluitend op de dagen van het Holland Dahlia Event, zal de Stichting Dahlia Mozaïeken, zich van zijn beste kant laten zien. Op zaterdag 10 en zondag 11 september 2022 zijn op diverse locaties in de Bollenstreek dahlia mozaïeken te zien.

Ook op de Floriade Expo 2022 in Almere zijn dahlia’s te zien. Het Holland Dahlia Event participeert op deze tentoonstelling, zodat ook hier de dahlia’s een prachtige plek krijgen. 


Redactie Floranews | 02-05-22 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Floranews tussen


Overig nieuws2023 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS