maandag 6 februari 2023
FN TOP add Beurs agenda sierteelt

IPM Essen trekt 170 exposanten voor zomereditie

IPM Essen trekt 170 exposanten voor zomereditie

IPM Essen heeft voor de zomereditie op 13 en 14 juni aanstaande 170 exposanten vast weten te leggen. Dat heeft de organisatie bekendgemaakt. De deelnemers komen uit achttien landen, maar het grootste deel komt uit Duitsland zelf. Onder hen onder andere Landgard, Floragard en Pöppelmann.

Vanuit Nederland zal BIZZ Holland met een groep kwekers deelnemen aan de vakbeurs. Ook is er een Nederlands tintje rondom het IPM Discovery Center. Hier worden trendy POS-ideeën voor tuincentra gepresenteerd, die vervolgens in rondleidingen toegelicht worden door de Nederlandse groenstylist Romeo Sommers.

De zomereditie van de handelsbeurs in Essen is het zusje van de grote winterbeurs in januari. Deze vond de afgelopen twee jaar vanwege corona niet plaats. De IPM Essen zomereditie wordt gehouden is een mix van een beurs en een netwerkbijeenkomst. De beurs wordt gehouden in hal 7 en 8 van het beursgebouw.

Ook Fachverband Deutscher Floristen, de Duitse vereniging van bloemisten, werkt mee aan de beurs door er nieuwe trends te tonen. Het Verband des Deutschen Blumen-Groß- und Importhandels (BGI), zal de nieuwe marktsituatie belichten sinds het uitbreken van de oorlog in Oekraïne.

foto: BIZZ Holland 


Leandra de Boef | 29-04-22 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2301GroenDirekt


Overig nieuws2023 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS