donderdag 18 augustus 2022
2208 NIMA Sierteelt Marketing Event FN TOP add

Vreugdenhil Bulbs & Plants vernieuwt eigen merk voor Zantedeschia

Vreugdenhil Bulbs & Plants vernieuwt eigen merk voor Zantedeschia

Vreugdenhil Bulbs & Plants heeft het eigen merk voor de Zantedeschia’s vernieuwd. Het verkoopteam van de kweker heeft het vernieuwde merk Callalicious afgelopen week op ludieke wijze aan haar klanten gepresenteerd. Met een tijdelijke monsterauto, gevuld met Zantedeschia’s en verse sapjes van de lokale SAP.BAR, is het team drie dagen op promotietour geweest langs de veilingen van Aalsmeer, Rijnsburg en Naaldwijk en de handelsplaatsen Boskoop en Bleiswijk.

De kweker verkoopt al sinds 2015 Zantedeschia’s onder de merknaam Callalicious naast de merknaam Decorum. “Callalicious staat onder meer voor vrolijkheid en kleur, echter was dit in de vorige verpakkingen nog niet voldoende terug te zien”, vertelt Jari Kampert, marketing manager bij Vreugdenhil. Samen met reclame- en ontwerpbureau Studio Blauw is de kweker vorig jaar aan een rebranding begonnen. In dit creatieve traject hebben ze de algemene uitstraling, logo en verpakkingen van het merk vernieuwd. Hieruit is ook de nieuwe pay-off ‘colour to every taste’, oftewel een kleur voor iedere smaak, ontstaan.

De nieuwe uitstraling is terug te vinden in de etiketten, potcovers, hoezen en thema-etiketten voor de feestdagen. “We wilden kleurrijke verpakkingen neerzetten, die de consument aanspreken in het schap en het product Zantedeschia versterken. Inmiddels zijn we zover en leveren we de 12cm ton-sur-ton potcovers en nieuwe (thema) etiketten al uit naar onze klanten. De sierhoezen zullen later volgen.” 

Voor klanten die de tour gemist hebben, organiseert Vreugdenhil Bulbs & Plants vanaf volgende week een huisbeurs van 3 tot en met 20 mei. Tijdens deze huisbeurs worden diverse voorjaarsproducten gepresenteerd, waaronder de Zantedeschia’s van het vernieuwde Callalicious merk, Canna’s, Ensete, Pennisetum en diverse andere producten. De huisbeurs wordt georganiseerd op de hoofdlocatie in ’s-Gravenzande en is op afspraak te bezoeken.


28-04-22 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2207Flamingovacature


Overig nieuws2022 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS