donderdag 18 augustus 2022
2208 NIMA Sierteelt Marketing Event FN TOP add

FM Group lanceert platform over duurzame bloemen, planten en verpakkingen op World Earth Day

FM Group lanceert platform over duurzame bloemen, planten en verpakkingen op World Earth Day

Vandaag, 22 april, is het World Earth Day. Op deze dag lanceert FM Group het duurzame platform Circles.fm. World Earth Day staat dit jaar in het thema van investeren in de planeet. Met het platform wil FM Group investeren in een transparante keten waar duurzaamheid voorop staat.

Op Circles.fm kunnen bedrijven informatie vinden over duurzame bloemen, planten en verpakkingen. Het doel is om klanten en kwekers te inspireren en informeren als het gaat om duurzaamheid. Dit doet het kennisplatform met relevante informatie uit de sector. Circles.fm maakt hierbij gebruik van beschikbare informatie in de sector en kennis van haar kennispartners zoals SMK (Stichting Milieukeur) en Fairtrade.

Naast het kennisplatform wil FM Group via Circles.fm ook 100 procent duurzame bloemen, planten en verpakkingen aanbieden. Hierbij voldoen de beschikbare bloemen en planten minimaal aan de criteria van het Floriculture Sustainability Initiative (FSI). Daarnaast zullen de bloemen en planten op Circles.fm afkomstig zijn van kwekers die, naast de minimale certificeringen, op een andere manier een extra steentje bijdragen aan een toekomstbestendige sierteeltsector.


Redactie Floranews | 22-04-22 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2207Flamingovacature


Overig nieuws2022 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS