donderdag 18 augustus 2022
FN TOP add 2208 NIMA Sierteelt Marketing Event

Een uitdaging! #blog

Een uitdaging! #blog

Ik wil jullie eerst even bedanken. Op mijn vorige blog zijn, via enkele sociale kanalen, leuke reacties binnengekomen. Je merkt dat podcasts zeker niet iedereen aanspreken. Toch het blijft een interessant mediakanaal.
Dit keer echt even heel wat anders. Ik wil jullie graag een uitdaging meegeven. Eens kijken of er communicatiemedewerkers, marketingmedewerkers of gewoon leveranciers, kwekers of andere bedrijven uit de tuinbouw zijn die het leuk vinden om van YouTube werkelijk een super kanaal te maken. Een uitdaging dus...

YouTube cijfers

Via Team5PM / The YouTube Agency zijn er cijfers naar buiten gebracht die mij enigszins verbazen. Lees zo maar eens welke merken er bovenaan de lijst staan. Je zou anderen verwachten. Helemaal geen grote namen. Maar wel bedrijven/ merken die doorhebben hoe een videokanaal als YouTube goed in kunnen zetten voor wat ze doen of waar ze hun klanten goed mee kunnen helpen.

In dit bericht via Marketingfacts zijn de cijfers naar buiten gebracht: https://marketingfacts.nl/berichten/dit-zijn-de-best-bekeken-videos-op-youtube-q1-2022

Mijn tip: lees het artikel en neem daarna even de tijd om de kanalen en video’s eens te bekijken. Erg waardevol.

De uitdaging

Nu komt de uitdaging. Laat de video’s en de inhoud daarvan eens doordringen. Wat kunnen wij daar binnen onze bloeiende en boeiende sector nu mee? Welk bedrijf/merk wil dat nou niet, zoveel views en zoveel engagement.

Laten we er voor gaan dat er in Q4 van 2022 ook merken / bedrijven / planten of wat dan ook vanuit de tuinbouw in deze lijst naar voren komen. Een heerlijke uitdaging toch? Wat gaan jullie gebruiken om het aantal views flink omhoog te krijgen en het aantal abonnementen op jullie kanaal stevig te doen stijgen.
Worden het tips? Wordt het inspiratie? Wordt het een inkijkje in? Wordt het een verhaal van? Wordt het de uitdaging voor het publiek? Zoveel mogelijkheden en zoveel kansen. Zeker in dat kwartaal met onze mooie producten.

Ik ben benieuwd.

Ernst Jan Bos
Bos Social Business
 

Bron: www.Floranews.com
21-04-22 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2207PlantariumGroenDirekt


Overig nieuws2022 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS