dinsdag 29 november 2022
Beurs agenda sierteelt FN TOP add

Nieuw bij... Klasmann-Deilman Benelux

Nieuw bij... Klasmann-Deilman Benelux

Gerard Flinterman is per 1 april in dienst getreden bij Klasmann-Deilman Benelux als accountmanager voor Log & Solve. In die functie wordt Flinterman medeverantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van het digitale dashboard en de wereldwijde afzet.

Flinterman heeft als tuinderszoon kennis gemaakt met de groenteteelt en in latere jaren ervaring opgedaan in de sierteelt als locatiemanager van twee toonaangevende potplantenkwekerijen in het Westland. Daarnaast heeft hij een belangrijke rol gespeeld bij de digitale ondersteuning van kwekers met hun tracking & tracing, teeltregistratie en auditing. Hij is onder andere verantwoordelijk geweest voor het ontwikkelen van een alternatief milieucertificaat samen met GlobalG.A.P.

Gerard Flinterman (r) met collega Co-Anne Kranenburg (l) 

Bij Klasmann-Deilman wordt Flinterman mede verantwoordelijk voor de verbreding van de mogelijkheden en de toepassing van het dashboard, gebaseerd op zijn eigen kennis en de input van gebruikers uit verschillende sectoren, wereldwijd. In overleg met kwekers bepaalt hij welke Log & Solve versie het best past bij hun teelt en visie. Log & Solve maakt teeltregistratie en het bijeen brengen van teeltdata gemakkelijk en geeft dit overzichtelijk weer. Vervolgens wordt het mogelijk om teeltprocessen te optimaliseren op basis van data-gebaseerde teeltinzichten.


Leandra de Boef | 12-04-22 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Tussen FN


Overig nieuws2022 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS