maandag 4 maart 2024
FN TOP add Beurs agenda sierteelt

Selecta one en Evanthia bundelen krachten tijdens FlowerTrials

Selecta one en Evanthia bundelen krachten tijdens FlowerTrials

Selecta one en Evanthia hebben de handen ineen gestoken voor FlowerTrials 2022. Na een lange periode met nauwelijks mogelijkheden om noviteiten direct aan klanten te presenteren, kijken de twee veredelaars uit naar het evenement op 14 tot en met 17 juni aanstaande. Ze zijn tijdens deze editie samen te vinden bij Green ’05 in het Westland en beloven een groot spektakel met veel levendige kleuren en inspiratie voor het nieuwe verkoopseizoen. Daarnaast zal Selecta one ook in Duitsland haar highlights presenteren op haar gebruikelijke FlowerTrials locatie bij kwekerij Filla in Straelen.

Selecta’s zal het (inter)nationale publiek inspireren met Pink Kisses en Dianthus I❤U. Bij de perkplanten zal de nadruk liggen op de Drums Verbena’s, vroegbloeiend en compact, met een hoge productiviteit en sterke uitstraling op de winkelvloer. De Petunia’s uit de SKY-familie zullen verrassen met de nieuwe aanwinsten Pink Sky, Cherry Sky en Carmine Sky.

Evanthia presenteert de laatste ontwikkelingen in Helianthus Sunsation potzonnebloemen, Lavandula Cleo-Patio en Platycodon Corsa. Het assortiment pot- en perkplanten van bestaat uit baanbrekende variëteiten met unieke eigenschappen. Het team van Evanthia kijkt ernaar uit om de (inter)nationale bezoekers te informeren over alle noviteiten en over hoe de het streeft naar samenwerkingsverbanden voor productontwikkeling, het identificeren van marktkansen en het creëren van toegevoegde waarde. Daarnaast zal er een breed scala aan extravagante, unieke en exclusieve tropische planten te zien zijn. De snijbloemencollectie wordt gepresenteerd in bonte arrangementen en door middel van levendige bloemendemonstraties.

 

De nieuwe locatie van Selecta one en Evanthia is: Green ’05, Oranjesluisweg 6a, 2671 NB Naaldwijk, Nederland. 

Selecta one is in de regio Rheinland-Westfalen (Duitsland) te bezoeken bij Kwekerij Christian Filla, Kortweg 9, 47638 Straelen, Duitsland.

 


Leandra de Boef | 06-04-22 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Floranews tussen


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS