zondag 2 oktober 2022
FN TOP logo FN TOP add

Syngenta Flowers benoemt Emily Mason tot Global Head of Marketing

Syngenta Flowers benoemt Emily Mason tot Global Head of Marketing

Syngenta Flowers heeft Emily Mason benoemd tot Global Head of Marketing. Mason heeft meer dan 20 jaar ervaring in de tuinbouwsector en heeft gewerkt voor Color Spot Nurseries en in verschillende functies bij Dümmen Orange, waaronder eindproductie, productmanagement en supply chain. Ze treedt in mei officieel in dienst bij Syngenta Flowers en zal werkzaam zijn vanuit Downers Grove, Ill. (VS).

"Wij zijn verheugd Emily te verwelkomen in ons team en haar ruime ervaring in de sector toe te voegen en daarmee onze marketingorganisatie verder te versterken", zegt Mark Schermer, Global Head Syngenta Flowers. "De komst van Emily sluit aan bij onze strategische visie om voort te bouwen op de leidende positie die we hebben in de wereldwijde bloemenindustrie."

"Ik kijk er naar uit om bij Syngenta Flowers aan de slag te gaan en samen hun nieuwe 15-jaren strategie te verwezenlijken," aldust Mason. "Ik ben een ‘echte kenner’ in de sector, een derde generatie tuinder, en ik zie een heropleving in de bloemensector, waarin Syngenta klaar staat om te groeien en een leidende rol te pakken. Syngenta denkt vooruit naar wat de sector in de toekomst kan zijn en betrekt daarbij de telers vanaf het begin. Ik wil samen met het team vooroplopen in wat de toekomst van de tuinbouw is."

Ze voegt daaraan toe: "Ik geloof dat de sector digitaler en groener zal zijn dan ooit tevoren en daar wil ik graag aan bijdragen. Met de toegenomen vraag van de klanten zijn er kansen om hogere prijzen in de detailhandel te verzekeren. We moeten marketingmiddelen inzetten om een hoogwaardige perceptie van planten en bloemen op te bouwen bij de consument van vandaag. We willen dat consumenten planten blijven kopen, omdat ze weten dat dit hun levenskwaliteit verbetert. We moeten er ook voor zorgen dat onze partners - de telers - zo efficiënt mogelijk kunnen werken om hun marges veilig te stellen."
 


Redactie Floranews | 24-03-22 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

21 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2022 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS