donderdag 18 augustus 2022
2208 NIMA Sierteelt Marketing Event FN TOP add

Community wordt grootste trend en beweging van 2023

Community wordt grootste trend en beweging van 2023

Bij trends denken we meestal aan kleuren en materialen. Maar waar worden deze nu door bepaald? Trendspecialist Anouk Koreman van Concept Factory ziet een belangrijke kans voor 2023: community. Deze waardetrend beïnvloedt volgens Koreman de komende tijd de keuzes van consumenten in Europa. Op donderdag 7 april vertelt ze in het webinar Kickstart Trends hoe sierteeltondernemers op deze trend kunnen inspelen met marketing, communicatie en productontwikkeling.

“Grote groepen in onze maatschappij zijn de laatste jaren steeds vaker tegenover elkaar komen te staan, mede veroorzaakt door onder andere Corona, de klimaatcrisis, oorlogen en politieke onrust. Mensen werken thuis, eenzaamheid neemt toe en staan lijnrecht tegenover elkaar” ,vertelt trendspecialist Anouk. “Als tegenbeweging zien we nu herstel, waarbij de noodzaak van menselijk contact centraal staat. Deze waardetrend zien we al een langere tijd en blijft nog een tijd actueel. Dit vertaalt zich in producten, diensten en initiatieven die gericht zijn op verbinden, zoals de Kletskassa van de Jumbo en de Leidse bloemist Happy Flower, die mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in dienst heeft.”

Als groeimarketingbureau heeft Concept Factory kennis van trends op verschillende niveaus, waardoor ondernemers op zowel de korte als lange termijn vooruit kunnen kijken. Daarvoor is het trendwebinar Kickstart Trends ontwikkeld. “In het webinar Kickstart Trends prikkelen we de ondernemersgeest van de toekomstbestendige sierteeltondernemer en stimuleren wij deelnemers om vooruit te blijven kijken en ontwikkelen,” vervolgt Koreman.

Het webinar vindt plaats op donderdag 7 april. Naast langetermijnvisie is het programma vooral praktisch ingestoken en helpt het ondernemers met kennis over toepassingen voor het komende voorjaar en zomerseizoen. Arjan Schep van 3House Productions en Anouk Koreman leggen in het twee uur durende webinar alles haarfijn uit.
Deelnemers ontvangen een week voorafgaand aan het webinar een fysieke toolbox met daarin vier moodboards met trendbeschrijvingen, 40 kleurenswatches en vier pakketjes met materiaalswatches.

Deelnemers kunnen hier meer lezen en zich aanmelden voor het event.


17-03-22 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2207Flamingovacature


Overig nieuws2022 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS