vrijdag 2 december 2022
FN TOP add Beurs agenda sierteelt

GROEN-Direkt piekt met beurzen voor elk seizoen

GROEN-Direkt piekt met beurzen voor elk seizoen

GROEN-Direkt organiseert niet alleen de bekende reguliere monsterbeurzen, maar ook vijf grote seizoensbeurzen. Themabeurzen met een extra seizoensaccent én -assortiment. Met een uniek, actueel aanbod speelt de grote groene marktplaats in op de vraag van het seizoen.

Naast 5.500 unieke monsterpartijen worden er tijdens de seizoensbeurzen speciale seizoensproducten gepresenteerd. Van perkgoed en bloeiende heesters tijdens de Lentedagen tot aan kerstbomen bij de Winter-Kerstbeurs; bezoekers worden elke themabeurs verrast met speciaal seizoensassortiment dat zij live kunnen bekijken, ruiken én voelen. Daarnaast houdt het de deuren tijdens de seizoensbeurzen ook extra lang open. De beurzen zijn namelijk ook op maandagavond te bezoeken.

Tijdens de seizoensbeurzen kunnen bezoekers zich ook laten inspireren door bekende én nieuwe concepten: uniforme productgroepen met dezelfde uitstraling die inkopen op maat – per soort, plant of in kleine aantallen - mogelijk maken. Dit jaar worden op het Conceptenplein maar liefst vijf nieuwe concepten geïntroduceerd waaronder Bamboe, Heuchera, Nature2Nature, Grassen, Heesters en ruim 1.500 soorten vaste planten. 

Daarnaast presenteren tientallen kwekers op het Product Promotie Plein hun speciale seizoensassortiment tijdens de themabeurzen en zijn er elke seizoensbeurs speciale actiekarren te bewonderen en met korting in te kopen. In kader van het 25-jarig jubileum heeft GROEN-Direkt het GREEN Education Fund opgericht. Tijdens de beurzen is er een speciale actiekar voor dit fonds. De opbrengst van deze kar komt geheel ten goede aan het GREEN Education Fund, dat een steentje bijdraagt aan de toekomst van de branche door te investeren in scholing en kennis in de boomkwekerij en sierteelt.

De seizoensbeurzen van 2022 zijn de Lentedagen op 4 & 5 april, High-Seasons dagen op 2 & 3 mei, Mid-Seasons dagen op 30 & 31 mei, Zomerdagen op 20 & 21 juni en de Winter-Kerstbeurs op 7 & 8 november. De seizoensbeurzen zijn door professionele inkopers en handelaren zonder afspraak te bezoeken aan de Noorwegenlaan 37, 2391 PW Hazerswoude, Nederland (ITC-terrein). 


Leandra de Boef | 17-03-22 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

21 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2022 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS