donderdag 28 september 2023
Beurs agenda sierteelt FN TOP add

GreenTech Amsterdam in 2022 terug en groter dan ooit

GreenTech Amsterdam in 2022 terug en groter dan ooit

GreenTech Amsterdam keert in 2022 terug en belooft groter te worden dan ooit. De beurs vindt plaats van 14 tot en met 16 juni in het RAI Amsterdam Convention Centre. Van kunstmatige intelligentie tot robotica, 3D-gewasmodellering en adaptief kasontwerp wacht op meer dan 13.000 tuinbouwprofessionals van over de hele wereld. Zij komen tijdens de beurs samen om bij te dragen aan het verbeteren van de wereldgezondheid onder het thema Happy Food Healthy Flowers.

Naar verwachting doen tenminste 500 exposanten mee aan de vijfde editie van de GreenTech Amsterdam. Deze koplopers in de tuinbouwtechnologie presenteren hun innovaties onder andere op verschillende landenpaviljoens zoals Canada, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Spanje, Polen en Nederland. Ook zijn er Thema paviljoens, zoals Medicinale Cannabis, Verticale Landbouw, Kunstmatige Intelligentie (AI)/ Robotica inclusief Robot Arena. 

Tijdens de GreenTech zijn ook meer dan 100 kennissessies te volgen in vier theaters:

Vision Theater: 'Happy Food Healthy Flowers',
Crops Theater: Groenten, zacht fruit, bloemen, kruiden en nieuwe gewassen',
Technologie Theater: 'Water, energie en automatiseringsoplossingen',
Vertical & Indoor Farming & Medicinal Cannabis Theatre: 'Laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van verticale landbouw en medicinale cannabis'.

Mariska Dreschler, Director Horticulture, GreenTech Global: "Als je wilt weten hoe de huidige wereld van tuinbouwtechnologie eruit ziet, is een bezoek aan GreenTech Amsterdam een must. Het uitwisselen van kennis is de meest krachtige manier om zaken te doen en te co-creëren aan 's werelds meest urgente energie- en voedseloplossingen. Als team kijken we er naar uit om al onze vrienden van over de hele wereld weer persoonlijk te ontmoeten."


Redactie Floranews | 15-03-22 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Floranews tussen


Overig nieuws2023 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS