donderdag 18 augustus 2022
FN TOP add 2208 NIMA Sierteelt Marketing Event

Danziger eert en viert vrouwen uit wereld van bloemist en bloemsierkunst

Danziger eert en viert vrouwen uit wereld van bloemist en bloemsierkunst

Elk jaar wordt een dag speciaal gewijd aan de vrouw en aan haar sociale, economische, culturele en politieke prestaties. Dit jaar besloot Danziger zich op Internationale Vrouwendag te richten op de wereld van de bloemist en bloemsierkunst.

"Internationale Vrouwendag is voor ons een mooie gelegenheid om te kijken naar een aantal van de getalenteerde vrouwen in onze sector en hun jarenlange creatieve en inspirerende werk te erkennen", vertelt Betty Finkelstein, Global Brand Manager bij Danziger. "We willen dat deze week een inspirerende week wordt en laat zien hoe vrouwen over de hele wereld een verschil kunnen maken en elkaar kunnen versterken. We werden er zo enthousiast van toen we zagen dat zelfs in een concurrerende sector als de onze, vrouwen elkaar prijzen en complimenteren voor hun geweldige prestaties tijdens onze interactieve campagne op onze sociale media", voegt ze eraan toe.

Voor deze campagne heeft Danziger Alison Bradley, oprichter en hoofdredacteur van het tijdschrift Fusion Flowers en medeoprichter van het internationale platform Floral Fundamentals en Danziger Live, uitgenodigd om vier vrouwen van over de hele wereld te selecteren. Een moeilijke keuze, maar uiteindelijk besloot Bradley dat ze vrouwen wilde interviewen die er op hun eigen manier in geslaagd zijn om andere vrouwen te empoweren door hen aan te moedigen om te leren en te groeien.

Bradley vertelt: "Er zijn veel vrouwen die aan de eisen voldoen, maar toen ik naar de individuele geschiedenis van de dames keek, waren er verschillende gemeenschappelijke factoren - één daarvan is dat ze erin geslaagd zijn anderen mondiger te maken en tegelijkertijd zichzelf te blijven ontwikkelen. Hun weg naar succes was interessant om te zien en in alle gevallen werden zij aangemoedigd door hun familie. Een gezinsleven in evenwicht brengen met het lesgeven, ontwerpen en faciliteren van anderen is geen gemakkelijke taak en ondanks al hun succes was elke vrouw verrast en vereerd dat ze werd uitgenodigd om door mij geïnterviewd te worden."

Het resulteerde in interviews die zo krachtig en interessant zijn dat Danziger besloot om van Internationale Vrouwendag een week lang feest te maken. Op Danzigers sociale media verschenen elke dag verschillende berichten waarvan er verschillende lezers aanmoedigden om deel te nemen. In de aanloop naar 'de officiële dag' werden de individuele interviews gehouden, zodat de lezers de tijd hadden om van de informatie te genieten. Alison zegt dat ze wist dat ze zich in een 'no-win' situatie bevond, omdat iedereen zijn eigen favoriete ontwerper heeft waarvan ze hoopten dat hij een van de geïnterviewden zou zijn, maar ze is er zeker van dat ze de juiste mensen om de juiste redenen heeft gekozen.

De finale is een uitnodiging aan alle vrouwen in de brede sector, of het nu gaat om kwekers, distributeurs, bloemisten, leveranciers enz. om te vertellen wat hen trots maakt deel uit te maken van de wondere wereld van de bloemen.

De vrouwen die geinterviewd werden zijn Hitomi Gilliam, Jacqueline BoermaHolly Heider Chapple en Elly Lin.


08-03-22 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2207PlantariumGroenDirekt


Overig nieuws2022 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS