zondag 2 oktober 2022
FN TOP add FN TOP logo

Beekenkamp Plants luidt voorjaar in met Spring Show

Beekenkamp Plants luidt voorjaar in met Spring Show

Van week 10 tot en met 12 wordt de Beekenkamp Spring Show georganiseerd. De veredelaar inspireert deze weken tuincentra, retail en export deze dagen met de nieuwste genetica, product ontwikkelingen en winkelpromotie. Van Dahlia tot Petunia en van Begonia tot Celosia.

“Door de uitgebreide keuze aan producten, kleuren en potmaten, is Beekenkamp Plants werkelijk een one stop shop. We ontzorgen door totaalconcepten en productiepromotie op maat aan te bieden. Daarnaast kunnen wij tuincentra, retail en export ook direct voorzien van geschikte kwekers bij onze producten”, vertelt Marc van Heijningen, Product Trade Manager bij Beekenkamp Plants.

Ook kwekers en andere belangstellenden uit de keten zijn volgens de veredelaar van harte welkom om zich te laten inspireren.

De Spring Show is te bezoeken in het nieuwe Beekenkamp Inspiration Center, aan de Korte Kruisweg 163 in Maasdijk. Aanmelden kan via de website van Beekenkamp.

 


Leandra de Boef | 01-03-22 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

21 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2022 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS