donderdag 18 augustus 2022
FN TOP add 2208 NIMA Sierteelt Marketing Event

Een kijkje op de Indoor & Outdoor orderbeurs bij RM Plants

Een kijkje op de Indoor & Outdoor orderbeurs bij RM Plants

RM Plants organiseert van 24 januari tot en met 2 februari samen met Rovawee, Ubink en Vireo de 2022 Kick-off Indoor & Outdoor orderbeurs. Op de beurs wordt het assortiment voor de komende maanden gepresenteerd. (Bekijk de fotoreportage onder dit artikel).

Ook wordt er vooruit gekeken naar het voorjaar van 2022 met een fraai sortiment tuin, kuip en terrasplanten. Ook is er een grote presentatie Olijfbomen van potmaat 14 cm tot en met 140 cm te zien en te bestellen. Inkopers kunnen het actuele assortiment direct kopen en het voorjaarsassortiment ter plekke reserveren.

RM Plants is gespecialiseerd in de import, op- en afkweek van tropische en mediterrane indoor en outdoor planten, zoals onder andere Olijf, Citrus, Callistemon, Bougainvillea. Ook importeert Remi van Adrichem planten uit Azië en Centraal Amerika om deze verder op te kweken. 

De Indoor & Outdoor orderbeurs bij RM Plants in Amstelveen is alleen op afspraak te bezoeken. Aanmelden kan via sales@rmplants.nl.

Bekijk hier alvast onze fotoreportage ▼

 
Bron: www.floranews.com
Leandra de Boef | 25-01-22 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2207Flamingovacature


Overig nieuws2022 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS