maandag 24 januari 2022
FN TOP add

Bloeiproef Deliflor drie dagen op afspraak te bezoeken

Bloeiproef Deliflor drie dagen op afspraak te bezoeken

Van 19 tot en met 21 januari vindt de commerciële bloeiproef van Deliflor Chrysanten plaats. De veredelaar presenteert deze dagen de nieuwste veredelingsresultaten in chrysanten. De bloeiproef is alleen op afspraak te bezoeken en met inachtneming van de corona-maatregelen die op dat moment gelden. Om bezoek zoveel mogelijk te kunnen spreiden, heeft Deliflor besloten de bloeiproef op drie dagen toegankelijk te maken.

"Een bezoek aan de bloeiproef zal ook dit jaar weer een echte beleving zijn. Er wordt een presentatie gebouwd die de illusie wekt alsof de bezoeker door een luxe shopping center loopt. Hier hebben de bekende Deliflor merken zoals Baltica en Magnum hun eigen ‘store’. Maar ook opkomende merken als Deligreen, Larsson en Couture worden hier gepresenteerd. Tevens bieden we bezoekers een heerlijk hapje en drankje to-go in ons luxe warenhuis."

De nieuwe santini’s Pixel Amor en Smeraldo die respectievelijk in week 3 en 4 geïntroduceerd worden in de markt, zijn al in de Deli FlorStore te bewonderen. Verder staan er in de bloeiproef in de breedingkas uiteraard volop nieuwe nummers, die getoond worden aan de telers en handelaren. De bloeiproef biedt de mogelijkheid om met elkaar van gedachten te wisselen over de kansen van de eventuele nieuwe toprassen van de toekomst.

Bezoekers kunnen zich zelf vooraf online registreren of een afspraak inplannen via hun accountmanager. 


Leandra de Boef | 14-01-22 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2201 Evanthia Tanacetum


Overig nieuws2022 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS