donderdag 11 augustus 2022
FN TOP add 2208 NIMA Sierteelt Marketing Event

Ron Kloos nieuwe directeur Decorum

Ron Kloos nieuwe directeur Decorum

Ron Kloos is vanaf 17 januari aanstaande de nieuwe directeur van telersvereniging Decorum. Hij volgt Raymond Hedges op, die sinds 2018 directeur was van Decorum. Hedges is per  1 februari 2022 benoemd tot directeur van RHP.

Kloos heeft hiervoor gewerkt als formuledirecteur bij Karwei, Gamma en Groenrijk. De laatste jaren was hij actief als interim manager.Hij zal de uitgezette koers van de vereniging voortzetten en inzetten op het vergroten van de commerciële slagkracht van de vereniging. Als inwoner van de bollenstreek heeft Kloos sterke affiniteit met de sierteeltsector.

”Het bestuur wil Raymond bedanken voor zijn inzet voor de vereniging. Hij heeft onze vereniging door een intensief verandertraject geleid evenals de roerige eerste corona fase. We hadden ons geen betere directeur kunnen wensen de afgelopen roerige jaren.“ aldus bestuursleden John Grootscholten en Jaap Moerman.
 
Telersvereniging Decorum heeft meer dan vijftig leden, meerdere merken, honderden producten en een gezamenlijke omzet van 350 miljoen euro. Hiermee is het een van de grootste telersverenigingen van ons land.

Leandra de Boef | 14-01-22 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2207Flamingovacature


Overig nieuws2022 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS