donderdag 11 augustus 2022
FN TOP add 2208 NIMA Sierteelt Marketing Event

Claudia Broch maakt overstap van Anthurium naar Orchidee

Claudia Broch maakt overstap van Anthurium naar Orchidee
Claudia Broch stapt over van Anthurium naar Orchidee. De afgelopen vijf jaar werkte Broch voor de promotiecommissie Anthurium Info en zette zich in voor spraakmakende campagnes, concepten, ludieke acties en de groei van het inspiratieplatform. In 2022 maakt de eerste 'productambassadeur in de sierteelt' de overstap naar Orchidee Nederland.
 
Volgens Broch is het tijd om haar liefde voor groen uit te breiden. "Ik kijk ernaar uit om voor Orchidee Nederland de orchidee internationaal nog beter op de kaart te zetten en het prachtige verhaal van de orchideeën naar de doelgroep over te brengen", aldus Broch.
 
foto: Claudia Broch
 
Claudia Broch stapte in 2016 de sierteeltsector binnen als productambassadeur Anthurium. Ze richtte zich fulltime op de promotie van zowel pot- als snijanthurium en werd letterlijk en figuurlijk het gezicht van de productgroep. 
 
Broch is opgegroeid in het Westland, volgde de studie Communication Sciences en heeft onder meer voor ICI PARIS XL gewerkt. Haar eerste actie als productambassadeur Anthurium was in 2016 een project voor de Hartstichting.

Leandra de Boef | 13-01-22 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2207Flamingovacature


Overig nieuws2022 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS