donderdag 7 juli 2022
FN TOP logo FN TOP add

Raymond Hedges nieuwe directeur RHP

Raymond Hedges nieuwe directeur RHP

Raymond Hedges is per 1 februari 2022 benoemd tot de nieuwe directeur/bestuurder van RHP. Hedges volgt Hein Boon op, die zich sinds het nieuwe jaar inzet voor Responsibly Produced Peat. De nieuwe directeur heeft in zijn loopbaan diverse functies bekleed in uiteenlopende sectoren als marketing, onderwijs en meest recent in de tuinbouw als directeur van telersvereniging Decorum.

“Ik kijk ernaar uit om als directeur/bestuurder van RHP mijn bijdrage te kunnen leveren aan de verdere ontwikkeling van het kenniscentrum voor substraten, het RAG-kwaliteitskeurmerk in Nederland en het RHP-kwaliteitskeurmerk in Europa. Door de transitie naar hernieuwbare en circulaire grondstoffen worden kwaliteit en veiligheid alleen maar belangrijker”, aldus Hedges over zijn nieuwe functie.

De Raad van Toezicht bedankt Hein Boon voor de grote bijdrage die hij heeft geleverd aan de ontwikkeling van RHP in de afgelopen 19 jaar. Het is ervan overtuigd dat de ervaring en achtergrond van Hedges hem in staat zullen stellen om de onderscheidende rol die RHP vervult op het gebied van plantveiligheid en kwaliteitsborging van grondstoffen en groeimedia, verder uit te bouwen in Europa.


Redactie Floranews | 13-01-22 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2205EvanthiaMattiola


Overig nieuws2022 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS