maandag 24 januari 2022
FN TOP add

Fikona begint 2022 met nieuwe visuele identiteit

Fikona begint 2022 met nieuwe visuele identiteit

Fikona is het jaar begonnen met een nieuwe visuele identiteit. Deze is voor (eind)klanten zichtbaar aan de etiketten en de online kanalen, zoals de website en social media. Vanaf 13 januari wordt de nieuwe uitstraling gepresenteerd in de cash & carry van Waterdrinker. "De vernieuwde huisstijl is een volgende stap om ons groene plantenmerk Regina nog sterker te positioneren".

De afgelopen jaren heeft Fikona het Regina merk weten uit te bouwen tot een complete groene plantencollectie. Om het merk nog beter te positioneren is het assortiment onder de loep genomen en heeft het merk een duidelijke en overzichtelijke inhoud gekregen. De Regina collectie bestaat op dit moment uit vijf categorieën: Ficus met in verschillende blad- en stamvormen, Musa, Chamaedorea, Areca en Specials. Zij vormen de basis van de nieuwe identiteit.

De gehele Regina collectie wordt voortaan uitgeleverd in een herkenbare en consistente merkuitstraling. Door onderscheid aan te brengen in kleur en fotografie, is er voor elk product ruimte voor het eigen verhaal en kenmerken. Daarnaast is er gekozen voor een duurzaam label materiaal. Hierdoor is het etiket 100 procent te recyclen in de reguliere papierrecyclingstroom.

Regina is in 2012 gelanceerd door Fikona als merk dat garant staat voor perfectie. De langzame en rustige teeltmethode die Fikona nastreeft, eerst in Midden-Amerika en Azië, en later in België, is de basis van de duurzame kwaliteit. 


13-01-22 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2201 Evanthia Tanacetum


Overig nieuws2022 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS