donderdag 11 augustus 2022
FN TOP add 2208 NIMA Sierteelt Marketing Event

Beekenkamp introduceert Superstar Kayla Red

Beekenkamp introduceert Superstar Kayla Red

Afgelopen week heeft veredelaar Beekenkamp Plants de Poinsettia catalogus voor 2022 uitgebracht met hierin ook de introductie van de nieuwste Poinsettia veredeling. Dit jaar is dit de Superstar Kayla Red.

Volgens de veredelaar valt Kayla Red niet alleen op door haar rode eikenhouten loof, maar heeft de nieuwe Poinsettia ook de perfecte V-vorm, een mooie cyathia én is ze hittebestendig. Door haar lange houdbaarheid zou het daarnaast ook de ideale plant zijn voor een langere verkoopperiode.

De nieuwe Kayla Red is in Noord-Amerika al opgevallen. Tijdens de Plantpeddler Poinsettia Variety Day 2021, een proef met 175 commerciële en precommerciële Poinsettia variëteiten, scoorde zij als beste rode variëteit. Naast de nieuwste variëteiten is in de catalogus van 2022 ook alles te lezen over de nieuwe duurzame 128-gaats BKX-tray en de FairTrade certificering van alle Beekenkamp Superstars.

Product Specialist Poinsettia Ard van der Lugt met de nieuwe Poinsettia catalogus

 


Redactie Floranews | 10-01-22 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2205EvanthiaMattiola


Overig nieuws2022 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS