donderdag 11 augustus 2022
FN TOP add 2208 NIMA Sierteelt Marketing Event

De 5 vragen aan... Jerrie van Leeuwen

De 5 vragen aan... Jerrie van Leeuwen

 

Voor de mensen die je niet kennen, wie ben je en wat doe je?

Mijn naam is Jerrie van Leeuwen. Ik heb de afgelopen 18 jaar gewerkt voor Intratuin. Voor deze mooie organisatie heb ik mogen fungeren als de schakel tussen het Intratuin Groencentrum in Aalsmeer en het hoofdkantoor in Woerden. In deze periode ben ik betrokken geweest bij de ontwikkeling van vele groenconcepten. Daarnaast heb ik me met een team beziggehouden met de groene winkelinrichting en heb ik het folderproces mogen begeleiden. Sinds 1 januari van dit jaar ben ik Accountmanager Sales bij Addenda.

 

Wat maakt deze functie zo bijzonder?

Ik ben pas sinds kort in dienst bij Addenda, dus eigenlijk ben ik dat nog aan het ontdekken. Natuurlijk heb ik er wel mijn verwachtingen bij. Allereerst werken we binnen de Addenda vereniging met mooie groene producten: mijn groene hart gaat hier al sneller van kloppen. Daarnaast wordt er binnen het Addendateam, samen met de leden, op een coöperatieve manier samengewerkt: iets dat helemaal bij mij past. Je moet het per slot van rekening samen doen.

Welk nieuws heeft jou de afgelopen tijd beziggehouden?

Een erg voor de hand liggend antwoord zou zijn: het Corona virus, maar dat wil ik liever niet als antwoord geven op deze vraag. Ik wil hem iets positiever insteken en zoek het dicht bij huis: onze dochter van 23 staat sinds anderhalf jaar voor de klas (groep 8) en heeft recentelijk de koning in haar klas mogen ontvangen. In de regio Aalsmeer heeft dit in diverse lokale bladen gestaan en de foto met de koning op het schoolplein heeft zelfs de voorpagina van de Telegraaf gehaald. Dat maakt mij een uitermate trotse vader.

Wat zou je graag nog willen oppakken of veranderen?

Ik wil vooral proberen mijn kennis en kunde over de invulling op de winkelvloer ter beschikking te stellen aan de (eind)klanten van de Addenda kwekers. Op de winkelvloer moet het verdiend worden en daar liggen naar mijn mening nog voldoende uitdagingen om de consument nog vertrouwder te laten raken met onze mooie producten.

Wat ga je dit weekend doen?

Dat is een makkie: de barbecue aansteken en iets lekkers maken! Sinds een aantal jaren heb ik een Kamado barbecue in de tuin staan en die brand zeer regelmatig…..biertje erbij en genieten!

Bron: www.floranews.com
06-01-22 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2207Flamingovacature


Overig nieuws2022 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS