donderdag 11 augustus 2022
2208 NIMA Sierteelt Marketing Event FN TOP add

Royal Brinkman neemt Canadese Kams Growers Supply over

Royal Brinkman neemt Canadese Kams Growers Supply over

Royal Brinkman heeft het Canadese bedrijf Kam's Growers Supply overgenomen. Het bedrijf zal de activiteiten voortzetten onder de naam Kam's vanuit dezelfde twee locaties in Ontario en British Columbia. Kameron en Julie Fordyce blijven het bedrijf leiden met hetzelfde team van 20 medewerkers. Door de samenwerking met Royal Brinkman krijgt Kam's toegang tot een uitgebreid productassortiment en middelen om Noord-Amerikaanse tuinbouwbedrijven te bedienen.

Royal Brinkman en Kam's werken al enkele jaren samen en de overname markeert de start van een nieuwe fase. "Kam's is net als Royal Brinkman een familiebedrijf met medewerkers die geven om klanten en hun gewassen. Dat past goed bij onze bedrijfscultuur", aldus Ton van Mil, CEO van Royal Brinkman. Hij vervolgt: "Sinds de oprichting in 2005 heeft het bedrijf een continue groei doorgemaakt en een sterke reputatie opgebouwd. Kam's onderscheidt zich met uitstekende klantenservice, producten en oplossingen die de winstgevendheid van telers verbeteren en ziet dit beloond door het grote vertrouwen van klanten. Dit sluit naadloos aan bij waar Royal Brinkman voor staat. Deze overname is een perfect voorbeeld van onze filosofie 'Let's improve together'."

V.l.n.r. Ton van Mil (CEO, Royal Brinkman), Kameron Fordyce (eigenaar & President, Kam's), Julie Fordyce (eigenaar & Operations and marketing, Kam's), Gert-Jan van Peer (CFO, Royal Brinkman)

 


Redactie Floranews | 06-01-22 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2207Flamingovacature


Overig nieuws2022 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS