maandag 24 januari 2022
FN TOP add

Esperit neemt Blooming Solutions over

Esperit neemt Blooming Solutions over

Blooming Solutions wordt per 1 januari 2022 overgenomen door Esperit in ‘s-Gravenzande. Hiermee heeft Esperit er een nieuwe tak bij: het leveren van trendy en thematische plant-potcombinaties. Deze gaan de markt op onder de naam ‘Solutionss’. Designer Carly Burgers-Bunnik en accountmanager Robin de Hoogh gaan mee naar Esperit en gaan werken vanaf de locatie van Esperit Elements aan de Woutersweg.

"We zetten de activiteiten van Blooming Solutions voort, maar dan onder de paraplu van Esperit Elements", vertelt Wouter Persoon, mede-eigenaar van het bedrijf. Esperit Elements is een van de drie labels van de groep, die verder bestaat uit Esperit Youngs voor jonge planten en Esperit Plants voor groene planten.

Blooming Solutions ontwikkelt en produceert trendgeoriënteerde collecties en klantspecifieke items, die kant en klaar verpakt worden geleverd aan voornamelijk het hoogwaardige retailsegment. Via exporteurs vinden de plant-potcombinaties ook hun weg naar de Europese markten. Het bedrijf staat bekend om de consumentgerichte aanpak, branding en vertaling naar complete winkelschappen. Creatieve branding verhoogt de waardebeleving en het onderscheidend vermogen op de winkelvloer.

"Met Esperit Elements leveren we weliswaar al arrangementen, maar een trendy combinatie die uitsluitend uit een mooie plant met de juiste pot bestaat, hadden we nog niet. Dat, en de focus op een uitgebalanceerde collectie voor het winkelschap, is juist waar Blooming Solutions sterk in is. Het is een aparte tak van sport en zij hebben alle kennis daarvoor in huis. Blooming Solutions vult ons daarmee perfect aan", aldus Persoon.

 


02-12-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2201 Evanthia Tanacetum


Overig nieuws2022 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS