maandag 24 januari 2022
FN TOP add

Floral Trade Group en FM Group gaan samenwerken in 4-Bulk

Floral Trade Group en FM Group gaan samenwerken in 4-Bulk

Floral Trade Group (FTG) en FM Group gaan vanaf 1 januari 2022 een 50-50 deelneming aan in het sourcing bedrijf 4-Bulk. Dit is het sourcing bedrijf van de FM Group voor alle verpakkingen en niet strategische bedrijfsmiddelen, van kantoorartikelen tot aan bedrijfskleding.

Het afgelopen jaar hebben de twee bedrijven al strategisch samengewerkt op het gebied van de inkoop van verpakkingsmaterialen. "Een mooie en logische vervolgstap om dit gezamenlijk verder uit te rollen", bevestigen de CEO's van FTG en FM Group, Wim van der Plas en Frank Koenen. "Ook hier blijkt 'Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder.'"

De pijlers voor het gezamenlijk bedrijf zijn: Centraal voorraad- en data beheer, efficiency, duurzaamheid, productontwikkeling en direct bij de bron inkopen. “Deze samenwerking zorgt voor een stevige positie op belangrijke thema’s zoals duurzaamheid en productontwikkeling”, aldus Gijs Noort, algemeen directeur van 4-Bulk.


Redactie Floranews | 30-11-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2112John


Overig nieuws2022 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS