woensdag 8 december 2021
FN TOP logo 2105 Palletcentrale

VGB verwacht samenwerkingsovereenkomst met FloraHolland te tekenen

VGB verwacht samenwerkingsovereenkomst met FloraHolland te tekenen

Directeur Matthijs Mesken van de VGB verwacht dat er binnenkort een samenwerkingsovereenkomst wordt getekend met Royal FloraHolland. Hij gaf tijdens de ALV op 16 november een toelichting op de gesprekken die met de veilingorganisatie plaatsvinden over de toekomstige samenwerking tussen beide organisaties.

Tijdens de vergadering werd ook de jaarrekening over 2020 en de begroting voor 2022 goedgekeurd door de leden. In die begroting is ruimte voor uitbreiding van het secretariaat met een extra beleidsmedewerker. Er wordt gewerkt wordt aan een nieuwe contributiestructuur die meer recht doet aan ontwikkelingen in de sector.

Bestuurslid en penningmeester Niels van der Plas is afgetreden. Als zijn opvolger werd Jurjan van der Laarse, directeur van Coloriginz, als bestuurslid gekozen. Peter Christian de Jong, werkzaam voor de Floral Trade Group, is de nieuwe penningmeester van de VGB.

Het kantoor van de VGB zal per 1 maart 2022 verhuizen naar het Hortiversum in Zoetermeer. In dat gebouw hebben ook organisaties als het Kwaliteitscontrolebureau, GroentenFruit Huis en Glastuinbouw Nederland kantoren. Dat zijn organisaties waar regelmatig mee samen wordt gewerkt.

 


Redactie Floranews | 19-11-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2111Beekenkamp


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS