woensdag 8 december 2021
2105 Palletcentrale FN TOP logo

Familiebedrijf Koppert Biological Systems start 2022 onder nieuwe leiding

Familiebedrijf Koppert Biological Systems start 2022 onder nieuwe leiding

Na 20 jaar krijgt Koppert Biological Systems een nieuwe leiding. Paul Koppert, Henri Oosthoek en Robert Pathuis dragen vanaf 1 januari 2022 het stokje over aan de vijf andere directieleden. René Koppert is benoemd tot CEO, Joram Oosthoek wordt CFO, Martin Koppert wordt Chief Business Officer (CBO) voor de landbouw, René Ruiter zal dezelfde rol van CBO vervullen voor de tuinbouw, en Peter Maes wordt Chief Strategy Officer (CSO).

De opvolging binnen het familiebedrijf is zorgvuldig voorbereid. In 2018 werd de directie uitgebreid naar acht leden om daarmee de verantwoordelijkheden op een natuurlijke manier over te dragen en de waardevolle ervaring te borgen, waarbij continuïteit en klantbelang vooropstaan.

“Als executive directie zijn wij trots dat we de leiding gaan overnemen. Als familiebedrijf zijn we gericht op de lange termijn en denken we in generaties. We gaan samen verder bouwen aan de toekomst van dit bedrijf, om onze kernwaarden te borgen en bovenal om te blijven werken aan onze visie en zo een positieve impact te blijven maken op de wijze waarop ons voedsel wordt geproduceerd”, aldus de toekomstige CEO, René Koppert.

Paul Koppert, Henri Oosthoek en Robert Pathuis blijven het bedrijf ondersteunen in strategische zaken en speciale projecten. Samen met voormalig directielid Peter Koppert en adviseur John Budé, zal in de komende tijd een raad van commissarissen geïnstalleerd worden. Deze nieuw te vormen raad gaat de directie bijstaan in de ambities van het familiebedrijf.

Koppert is wereldmarktleider in biologische gewasbescherming. Het bedrijf heeft vestigingen in dertig landen en een omzet van circa 300 miljoen euro. 

Redactie Floranews | 19-11-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2111Beekenkamp


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS