donderdag 11 augustus 2022
2208 NIMA Sierteelt Marketing Event FN TOP add

FloraHolland stelt Dag van de Coöperatie uit en annuleert Winter Fair

FloraHolland stelt Dag van de Coöperatie uit en annuleert Winter Fair

FloraHolland stelt de Dag van de Coöperatie uit en annuleert de Winter Fair & Orchideeën Plaza. Dit heeft het besloten in verband met het toenemende aantal coronabesmettingen van dit moment en de onlangs aangescherpte maatregelen vanuit de overheid. De Dag van de Coöperatie wordt uitgesteld tot medio 2022.

De Dag van de Coöperatie stond gepland voor december 2021 en de Winter Fair zou plaatsvinden in januari 2022. "Helaas is het onder de huidige en onzekere omstandigheden ondoenlijk deze bijeenkomst te organiseren waarin de verbinding met elkaar en met de coöperatie centraal staat. Een volledig digitaal event kan dit onvoldoende vervangen en is naar ons idee geen optie", stelt FloraHolland.

Wel ledenbijeenkomst en uitreiking Glazen Tulp Awards

De Ledenbijeenkomst en de ledenraadsverkiezing gaan wel door, maar dan online. Ook de uitreiking van de Glazen Tulp Awards gaat wel door in december. Hoe en wanneer, wordt later bekend gemaakt.

 

 


 


Leandra de Boef | 17-11-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2207PlantariumGroenDirekt


Overig nieuws2022 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS