donderdag 11 augustus 2022
2208 NIMA Sierteelt Marketing Event FN TOP add

Plantion voorkeurleverancier GRS

Plantion voorkeurleverancier GRS

Plantion is voorkeurleverancier geworden van inkoopcollectief voor tuincentra Garden Retail Service (GRS). Partijen hebben een raamovereenkomst gesloten voor het leveren van bloemen en planten aan ruim 150 tuincentra in Nederland en België. Op 17 en 18 november zal Plantion zich op de GRS-beurs in Boskoop presenteren aan de betreffende tuincentra.

Het doel van de samenwerking tussen Plantion en GRS is om samen een breder assortiment bloemen en planten in de markt te zetten en maatwerk te bieden aan tuincentra. Meer dan 125 zelfstandige tuincentra in Nederland en België en ook de 23 GroenRijk-vestigingen in Nederland zijn bij GRS aangesloten. Maarten Schouls van Plantion en Johan Debrabandere van GRS zeggen te hopen op een vruchtbare samenwerking en partijen hebben de intentie een langdurige relatie met elkaar op te bouwen.

GRS faciliteert een efficiënte bundeling van activiteiten op het gebied van logistiek, inkoop en category management voor zelfstandige tuincentra in Nederland en België en de franchise-ondernemers onder het GroenRijk-label.


Redactie Floranews | 15-11-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2207Flamingovacature


Overig nieuws2022 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS