donderdag 11 augustus 2022
2208 NIMA Sierteelt Marketing Event FN TOP add

Kerststerrencampagne Stars for Europe lanceert nieuw B2B platform

Kerststerrencampagne Stars for Europe lanceert nieuw B2B platform
De internationale kerststerrencampagne Stars for Europe heeft speciaal voor de vakhandel een nieuw platform geïntroduceerd. Op de nieuwe website sfe-trade.com voorziet zij de poinsettia toeleveringsketen van marketing- en verkoopadvies. De website vormt de komende jaren hét informatieplatform waar de gehele keten terecht kan voor informatie én inspiratie rondom de stralende kerstster. 
 
Op het nieuwe platform kunnen kwekers, exporteurs, tuincentra en bloemisten waardevolle adviezen en hulpmiddelen vinden, die bijdragen aan een grotere afzet van kerststerren. Zo kunnen er op de website gratis marketingmaterialen gedownload worden, is er een beeldbank te vinden met professionele fotografie en worden er persberichten gedeeld met concrete tips om de verkoop van kerststerren te stimuleren. Op die manier hoopt Stars for Europe de handel zo goed mogelijk te ondersteunen bij de verkoop van kerststerren.

De internationale promotiecampagne is een initiatief van vier vooraanstaande veredelaars: Beekenkamp, Dümmen Orange, Selecta One en Syngenta Flowers en heeft als doel het imago van de poinsettia te verbeteren en daardoor de verkoop te bevorderen. De campagne wordt uitgevoerd door Pull Position en faciliteert een breed scala aan marketingactiviteiten die zich rechtstreeks richten op de consument. Tegelijkertijd wordt de gehele toeleveringsketen ondersteund door middel van advies en beschikbaar gestelde promotiemiddelen.


Redactie Floranews | 10-11-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2207Flamingovacature


Overig nieuws2022 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS